{0} reviews | Schrijf review

Winnen Vervoer en Verhuizingen
Zoutleeuw - Verhuizingen, verhuislift en transport

Verhuizingen, verhuislift, meubelbewaring, verhuizer, meubellift, lift, verhuis

Spiegelstraat 12
3440 Zoutleeuw

0496 55 57 74
0497 41 41 08
     
 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
 

Winnen vervoer & verhuizingen

 

Winnen vervoer en verhuizingen is een verhuisfirma opgericht door Nico Winnen en zijn partner Katleen. Hij weet dat verhuizen niet zomaar een vervoer is. Er komt dikwijls meer bij kijken dan gewoon laden en lossen. Het gaat immers om uw bezittingen die u kostbaar zijn. Bij een verhuis is hij steeds aanwezig en zal er op toezien dat alles netjes opgeborgen of verpakt wordt zodat er geen beschadiging wordt opgelopen tijdens de rit.

U kan bij ons terecht voor verhuizingen, verhuisdozen en verpakkingsmateriaal, liftservice, meubelbewaring en vervoer nationaal en internationaal.

 

Indien gewenst, komen wij alles inpakken en demonteren, huisraad en meubels worden verhuisd naar de nieuwe locatie en daar weer gemonteerd, uitgepakt en op de juiste plaats neergezet.

 

Wij verzorgen zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen.

 

U laat alles aan ons over, zonder zorgen. Uw verhuis is onze vakmanschap!

 

Maar u kan ook altijd zelf een handje helpen waardoor de prijs van uw verhuis uiteraard voordeliger is.

 

Voor een dienstverlening op maat komen wij graag vrijblijvend bij u langs voor een juiste inschatting van de verhuizing.

 

 

 

Heeft u nood om enkel meubels te liften? We hebben ook een liftservice t.e.m. 8ste of 9de verdieping aan een scherpe prijs! Zie ook http://www.verhuisliftwinnen.be